Bu tamamen kişisel birşey hocam, herkesin düşüncesini alabilirsin ama uygulamak sana kalmış. Kafan ne zaman eserse hiç olmadık yerde plansız ve ani teklif her zaman daha planlı olmuştur.
Hocam doğrudur sürprizin bir hevesi var ama karşı tarafın da bir heyecanla heveslenip hazırlanışı var. İleride daha güzel sürprizler yapılır. Böyle şeylere takılmayın, mutlu olmaya bakın.
Değerli hocam, kız zaten anladıysa; sonrası için yapacam diyorsan kız sürekli bekleyecek bunu senden unutması için belki aylar geçmesi gerekecek, eminim bilmesine rağmen çok mutlu olacaktır. Yarım bırakma derim ben. Hakkında hayırlısı olsun🤗
Bende kavga gürültü nedeniyle benzer bir durum yaşadım, sonra düşün düşün bi’ yere varamadım çünkü güzel olsun istiyosun ama zaman yok olmuyo. Arabada direk verdim yüzüğü yine mutlu oldu. Önemli olan yüzük, güzel olsun taşı kocaman olsun tamam. Organizasyonu iptal et, organizasyon için ayırdığın bürçeyide yüzüğe dahil et güzel bi’ yüzük al. Taşı kocaman olsun. 😀 Birde onlarda berraklık renk filan bişeyler var onlarada bak.
önemli olan o ise boş ver organizasyonu, beş taş almanı öneririm
Tüm hocalarıma teşekkür ederim
Anemon otelin en üst 9. katında şehir ve deniz manzaralı loca masasından yer ayırttım süsleme yaptırdım. İlk önce gittik güzelce yemek yedik. Sonra şarap açtırdım. O arada çiçek ile yüzük geldi teklifimi yaptım. Sonra fotoğraf çekindik bol bol. Oturduk meyve söyledik şarap içmeye devam ettik

Böyle sade ama çok güzel bir gün oldu ve çokta beğendi
Tüm fikir veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim