15 yaşında başladım, bu merakım yüzünden başıma gelmeyen kalmadı, okuldan atılmaktan mafya b*kuna kadar bulaştım kendimi sıyırana kadar neler çektim ama öyle böyle zorluklar çekmedim ulan araba kiralayım diyorum şanzımanı elimde kalıyor gidip kötü bi kartal alıyorum kaza geçirip arabayı perte çıkarıyorum işe giriyorum patronu içeri alıyorlar ne yapsam bir zorluklar edindiğim tecrübeyle bataklığa gitmedim geliştirdim sürekli kendimi hiç durmadım, şimdi mi? yaşım 21 altımda güzel bir araba güzel bir evim var 5 aylık evliyim. Bunalım dediğin bu değil. Tam senin olduğun noktada ekranını çiviyle tutturduğum bir laptopum vardı eski püskü inan zorluk bu değil sabret. Birde ben annemin-babamın evinden ayrılıp desteklerini itip dükkan dükkan web sitesi satmaya çalışıyordum bunların ortasındayken. Artık kurumsal-kamu alanında profesyonel olarak onlarca referans ile dimdik ayaktayım. Hala da durmam.. Hala da proje geliştiririm
https://www.r10.net/instagram/223992...e-10084-a.html Şunuda unutmam hala dibe batabilirim..
Güldürdünüz hocam

Allah göstermesin bir daha.