melisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fizikinizi , sosyal yaşantınızı kastedecek bir yorumda bulunmadım . Köşeye sıkıştırmak da bence hakettiğim bir yorum değil. Kadın açlığı çektiğinizi de kastetmedim. Farkında olmadan kırıcı davrandıysam kusura bakmayın 🙏😊 Meslek hayatımı düşündüğünüz için de teşekkür ederim önerinizi mutlaka ciddiye alıp düşünürüm .. Demek istediğimi çok net yazdığımı düşünüyorum . Siz bunu yazdınız , altına birçok kadın bedeni ile ilgili gelecek yorum vardı . Var zaten de görüyorsunuz . Yanlış ülkede doğmuşum gibi ... Siz düşünmeseniz bile sebebiyete açık bir gönderi paylaşıyorsunuz . Bunun yerine başarı öyküsü paylaşın ne bileyim insanlara örnek olacak bir gönderi ...Paylaşın ki birde bizim memlekette kadınlara bak, bunlar kadınsa bizimkiler ne ,YANLIŞ ÜLKEDEYİM gibi cümleler sarfedilmesin
Kötü niyetli olmadığınızı zaten başından beri biliyorum. Sadece yaklaşımlar arası biraz anlaşmazlık olmuş olabilir. Güzel düşünceleriniz için ben teşekkür ederim. Aynı şekilde yaklaşım hatam varsa bende şahsım adına özür dilerim.