Bakın eleştiriye bu kadar kapalı olmayın . Şey beklediniz heralde; he ya taş gibi hatunlar ağzımın suyu aktı ... Sorunuzu soru ile cevaplayayım . Bir insan kafasını dağıtmak için neden şu gönderiyi paylaşır? Twitter da paylaşılmış bende buraya atayım ? Niye yani neden . Haberi eleştirmiyorum ki ben gönderinizi eleştiriyorum . Açarım önemli gördüğüm bir başlık siz de yazarsınız mutlaka 😊
Hanımefendi ben eleştiriye ve insan psikolojisi konularına oldukça açık bir insanım zaten

Sadece sizin konuya yaklaşımınız bir anda milliyetçilikle dolup taştı farkında mısınız? Fiziken beni görmediğiniz ve bilmediğiniz için tenzih ediyorum ama burada ego yapmak istemiyorum emin olun ortalama üstü bir fiziğe sahibim ve ayrıca sayısız ülke gezmiş olabilirim. Ayrıca bölümüm ve üniversitelerim gereği oldukça bilgi sahibi olduğum konu mevcut.Tabii ki insan kendini asla yeterli bulmamalı orası ayrı.Hep gelişime açık olmaya çalıştım. Yani kültür,sanat vs... anlamı dahi bir çok konuda "kadın açlığı" çeken bir insan asla olmadım çok şükür.Kadınlara ve kendi cinslerime de bir çok konuda saygıyla ve kibarlıkla yaklaştım.Mesajlarımdan da belli zaten.Siz beni şu an sapık ithamıyla yargılıyorsunuz. Hukuk okuduğunuz ve sözele yatkın olduğunuz belli ama insan psikolojisi adına sizinle sabaha kadar konuşabilirim hiç problem değil benim açımdan.Farkındaysanız ilk mesajınızda dahi yaklaşımınız hiç hoş değil ve eleştiriden ziyade "küçük düşürücü" lütfen meslek hayatınıza adım attığınızda insanları da anlamadan-dinlemeden bir anda hop diye yargılamayın ve insanların adına (şimdi kesin şöyle düşünüyorsunuzdur) gibi kendinizi garantiye alıcı mesajlarla köşeye sıkıştırmaya çalışmayın