siyahh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dile getirmediğimi nereden biliyorsunuz ? Beni tanıyor musunuz ya da benimle alakalı bir bağınız var mı? Bakın tekrardan belirtiyorum size algoritma mantığı gibi yaklaşacağım;

- R10 Off topic == > üyelerin; saygı,sevgi çerçevesinde gündelik hayattan biraz kafa dağıtmak için paylaşım yaptıkları kategori.Burada isteyen istediği gibi paylaşabilir kaldı ki istediği gibi de yorum yapabilir buna zaten saygı duyuyoruz.

Siz hala olayı ülkedeki kadınlar, Türkiye kısmına çekiyorsunuz. Bakın tekrar tekrar belirtiyorum yukarıda da yazdım;

Ülkemizinde içerisinde bulunduğu "Dünya" gezegenindeki; yüzölçümü oldukça büyük olan "Rusya Federasyonu'nda" düzenlenen ve katılımcıların sadece -fizik- leri odaklı yapılmış bir yarışmadan bahsediyorum. (Yukarıdaki önceki mesajlarınızdan "güzellik harici başarı,akıl,bilime çektiniz" özellikle bunu da vurgulamak istiyorum.) Burada konu Türkiye'de ki kadınların/erkeklerin başarısı,başarısızlığı ya da güzelliği,çirkinliği değil. Açılan konu tamamen fizik odaklı bir haberi içerisinde barındıran bir konu. Rahatsız olduğunuz veya bizlerle paylaşmak istediğiniz bir haber varsa buyrun kategoriye açın bizde güzelce okuyalım güzelce muhabbet edelim
Bakın eleştiriye bu kadar kapalı olmayın . Şey beklediniz heralde; he ya taş gibi hatunlar ağzımın suyu aktı ... Sorunuzu soru ile cevaplayayım . Bir insan kafasını dağıtmak için neden şu gönderiyi paylaşır? Twitter da paylaşılmış bende buraya atayım ? Niye yani neden . Haberi eleştirmiyorum ki ben gönderinizi eleştiriyorum . Açarım önemli gördüğüm bir başlık siz de yazarsınız mutlaka 😊