Konu ben değilim neden alınayım ki ? Şimdi şey mi diyeceksiniz ; sizden daha güzeller 😃 evet gerçekten hem daha güzel hem daha çekiciler. Bir bayanın bir bayanı kıskanması da tamamen cahilliktir . Çünkü güzellik derecesi herkes için aynı değildir . Bu paylaşımınızda eğitim hayatında son derece başarılı aynı zamanda ticaret hayatında da aynı başarıyı yakalamış birini paylaşsaydınız evet içerlenir hatta kıskanırdım . Düşüncenizin yönünün doğru olması için yapıyorum bu açıklamayı. Demek istediğim bunu paylaşmak yerine bizim ülkemizde ki kadınların o kadar paylaşılacak yükselişleri var ki . Eleştirdiğim şey neden elin gavurunu paylaşıp da kendi ülkesinde ki kadının başarısını dile getirmez . Şimdi getirmediğimi nerden bileceksiniz gibi bir soru soracaksınız 😁 anlayabildim umarım ...
Dile getirmediğimi nereden biliyorsunuz

? Beni tanıyor musunuz ya da benimle alakalı bir bağınız var mı? Bakın tekrardan belirtiyorum size algoritma mantığı gibi yaklaşacağım;
- R10 Off topic == > üyelerin; saygı,sevgi çerçevesinde gündelik hayattan biraz kafa dağıtmak için paylaşım yaptıkları kategori.Burada isteyen istediği gibi paylaşabilir kaldı ki istediği gibi de yorum yapabilir buna zaten saygı duyuyoruz.
Siz hala olayı ülkedeki kadınlar, Türkiye kısmına çekiyorsunuz. Bakın tekrar tekrar belirtiyorum yukarıda da yazdım;
Ülkemizinde içerisinde bulunduğu "Dünya" gezegenindeki; yüzölçümü oldukça büyük olan "Rusya Federasyonu'nda" düzenlenen ve katılımcıların sadece -fizik- leri odaklı yapılmış bir yarışmadan bahsediyorum. (Yukarıdaki önceki mesajlarınızdan "güzellik harici başarı,akıl,bilime çektiniz" özellikle bunu da vurgulamak istiyorum.) Burada konu Türkiye'de ki kadınların/erkeklerin başarısı,başarısızlığı ya da güzelliği,çirkinliği değil. Açılan konu tamamen fizik odaklı bir haberi içerisinde barındıran bir konu. Rahatsız olduğunuz veya bizlerle paylaşmak istediğiniz bir haber varsa buyrun kategoriye açın bizde güzelce okuyalım güzelce muhabbet edelim