siyahh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel görüşleriniz için teşekkürler ancak bu konuya sanki alınmış gibisiniz Neden bu kadar takıldınız onu anlamadım? Sonuç odaklı yaklaşın. Olay belli;

Güzellik yarışması ve doğal olarak güzellik yarışmasında fizik ön planda oluyor. Bilgi yarışması değil neticede. Burada güzelliklerini ön plana çıkartmış ve seçme yapmışlar olay bu. Takılmayın bu kadar
Konu ben değilim neden alınayım ki ? Şimdi şey mi diyeceksiniz ; sizden daha güzeller 😃 evet gerçekten hem daha güzel hem daha çekiciler. Bir bayanın bir bayanı kıskanması da tamamen cahilliktir . Çünkü güzellik derecesi herkes için aynı değildir . Bu paylaşımınızda eğitim hayatında son derece başarılı aynı zamanda ticaret hayatında da aynı başarıyı yakalamış birini paylaşsaydınız evet içerlenir hatta kıskanırdım . Düşüncenizin yönünün doğru olması için yapıyorum bu açıklamayı. Demek istediğim bunu paylaşmak yerine bizim ülkemizde ki kadınların o kadar paylaşılacak yükselişleri var ki . Eleştirdiğim şey neden elin gavurunu paylaşıp da kendi ülkesinde ki kadının başarısını dile getirmez . Şimdi getirmediğimi nerden bileceksiniz gibi bir soru soracaksınız 😁 anlayabildim umarım ...