mtnyvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
*****, torrent, crack, hazıra alışmış kişilere neyi izah etmeye çalışıyorsun hocam.
Millet işini gücünü bıraksın insanlara yardım edip ekmeğini paylaşsın istiyorlar.
Çoğu ek iş olarak bu işleri yapmak istiyor.

Ben sgklı çalıştığı işini, 1 yıldır işsiz dolaşan birine devreden kişilere ücretsiz yardım etmeye hazırım.
Önce kendiniz ekmeğinizi paylaşın, işinizden olun sonra bize akıl verin.

Hiçbirşey istemeyen kişileri buluyorsanız da diğerlerine laf etmeyin.
r10'u r10 yapan yardımlaşma değil dönen ticaret.
Ya o değil konu sahibinin üslubuna takıldım.
"Pinterest hakkında sorularım var yardım edebilecek olan pm ile ulaşabilir mi"

Madem yardımlaşma forumu sor genelden diğerlerine de faydası olsun. Kendine özel yardım istiyor. Normal bir konuda soru soran yapamayan varsa içeriğe göre yazıyoruz. Yazmak ta zorunda değiliz.(son)

--- başka bir konu da ---

Adam pinterest ne bilmiyor, geçmiş konuları okumamış, bir şeyler yapmaya çalışmamış yardım istiyor.

Okuma özürlüsü araştırma özürlüsü kişiler de sadece 1 cevaptan yola çıkarak yorum yapıyor. Oysa geçmiş konuları okusalar çoğu kişinin sorduğu soruların cevapları daha önce verilmiş görecekler.

Ben burda "pinterest" diye arama yapıp 2015 yılında AlperA nın açmış olduğu konuları okuyorsam, sende araştırıp okuyacaksın.

Yardımlaşma forumu diye her gün aynı tip sorulara maruz kalıyoruz...

Hayır sanki kendisi öğrenip hayır kurumuna bağışlayacak tüm kazancını, para kazanıyorsun arkadaş, para harcamasını da bileceksin.

Araştırmıyorsan, okumuyorsan eklenti ayarlarını bile sana parayla satarlar. Sadece burda değil reelde de bu böyledir.

Bedava ekmek istiyorsan "aş evine" gideseksin.

Sözüm meclisten dışarıdır. Bir süredir aynı tarzda konular gördüğüm için yazıyorum. İsteyen üstüne alınabilir.

İyi forumlar.