Merhaba arkadaşlar bugün webmaster tools a girdiğim de 19 ocak da, Manuel işlemler de Sitenize yönelik yapay bağlantılar hakkında bir mesaj aldım. Anladığım kadarı ile aldım çalışmalar içerisinde google tespitte bulunmuş. Google da araştırma yaparken
MajesticSEO ve
Ahrefs raporu ile siteye zararı olan linkler tespit edilebiliyormuş. Bu konuda ücretli/ücretsiz destek olacak kişi var mıdır? Hem çalıştığım firmanın sitesine hem de yardımcı olduğum arkadaşın sitesine 19 ocakta bu bildirim gelmiş. Acil yardımlarınızı rica ediyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim ?
müsadenizle yazıyorum aynı sorunu bende yaşamaktayım.yardımcı olacak kişi banada yazarsa çok sevinirim.
Bende redettim bekliyorum
Google bitirecek bizi
Hocam benim iki sitemde manuel işlem uygulanmıstı. Birinde tüm sayfalar etkileniyor diğerinde bazı sayfalar yazıyordu.
Bazı sayfalar uygulanan sitemin manuel işlemi çok şükür olumlu geldi fakat tüm sayfalar olumsuz geldi. İşin garip tarafı, manuel işlem kalkan siteme onlarca tanıtım yazısı aldım fakat onaylanmayan siteme doğru düzgün çalışma almadım. 3-4 siteden aldım onlarda tanınmıs alexa 5 k da spam skoru çok düşük siteler. Deli olmamak elde değil. Forumda bir arkadaş bu aksam tekrardan reddetme dosyası oluşturacak tekrar göndereceğim. En olmadı sitede ki tüm bağlantıları reddetip sıfırdan baslicam.
web sitesinin yöneticisi
Harika bir haberimiz var! Yeniden değerlendirme isteğiniz onaylandı ve Google, sitenize ilişkin tüm manuel işlemleri kaldırdı. Bir manuel işlemin kaldırılmasının sitenizin sıralamada yükselmesini garantilemediğini hatırlatırız.
Herkese benden çay