les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstad bu soruyu anlayan bile azken yardım edebilecek tr'de kaç coder vardır bilemedim şimdi. wordpress geliştiricilerine sormayı denedin mi?
Metiss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yabancı birkaç arkadaşıma sordum benim paranoyakça düşündüğümü ve temel wordpress fonksiyonlarının yeterli geleceğini söylediler. Ama ben buna katılmıyorum. Kolaya kaçayım diye 2 ay sonra XSS'e maruz kalmış bir müşteri de istemiyorum.

bilimokur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wp_kses_post() kullanın. XSS için script taglarını yüklemeleri lazım. Kendiniz test edebilirsiniz. script taklarını direk engelliyor.
Benim de aklıma ilk wp_kses() geldi. Ancak wp_kses() ilk tercihim olmadı asla her zaman intval, sanitize_text_field ve yer yer esc_attr ile işimi gördüm. Konuda yazdığım gibi wp_kses'i araştırınca stackoverflow'da bir kişinin wp_kses ile XSS yediğini gördüm.

Başka kimseler de wp_kses'in bir ihtmal izin verdiği tag'ler içeresinde manipüle edilmiş olabileceğini söylemişlerdi. Örnek kodlar: https://brutelogic.com.br/blog/advan...pt-injections/

Araştırmalarım sırasında HTML Purifier'in çok tercih edildiğini farkettim. Şimdiye kadar kullandığım bir library olmadı asla.

Sizin düşünceniz nedir?