Bu afra tafralı üslup ile insanların size yardımcı olmasını mı bekliyorsunuz?

AppFop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim uygulamama biçtiğim / biçeceğim değer neden sizi bu kadar rahatsız etti anlamadım. Kimseye zorla bir şey satmıyorum ben. Uygulamamın bir yatırım maliyeti var, belli bir değeri var, belli bir pazar hacmi var, marka değeri var, grafiğe baktığımızda potansiyel ve öngörülen hacmi var.
Bir değer satarken 24 ayda amorti edecek diye bir kanun mu var? Onun yerine 24 ay beklerim, hem uygulama hala benim olmuş olur hem de sizin mantığınıza göre edilecek teklifi kazanmış olurum. Hatta 24 ayda %100 büyüme bile sağlamış olabilirim. Tekliften daha yüksek bir kazanç sağlayıp hala uygulamanın sahibi olabilirim.

Bence kişisel görüşlerinizi genelleştirme gafletinden siz acilen uzaklaşın. Herkes kendi canlandırdığı dünyayı yaşar. Neye inanıyorsan senin için o doğrudur. Kendi doğrularınızla başkalarını inandırmaya çalışmak hoş değil. Bence daha fazla uzatmayalım. İlgilenen yazsın. İlgilenmeyen arkadaşlar ise lütfen başka uygulama satışı yapan arkadaşların ilanlarını incelesin. Herkese uygun bir proje vardır diye düşünüyorum.