@Eyupoglu; Üstad merhaba. Öncelikle ince detaylar paylaşıyorsunuz formda ve uzun zamandır gelişim adına takip ediyorum. Bir çok şeyide harita konusunda sizden öğrendim diyebilirim. Ayrıca bir şey sormak istiyorum. Firma için kullandığımız konumlar aynı mail de olduğu için askıya alındı. farklı konumlardı ancak yinede google açmıyor maalesef. Şimdi aynı konumları tekrar oluşturdurdum ancak maalesef 1 yıllık yorum, yayın, fotograf emeklerimiz gitti. 1 tane harita adresi servis sektörüne aitti ve Şehrin neredeyse her yerinde en üstte çıkıyordu. Şimdi aynı isimle tekrar harita oluşturdum fakat bazı kelimelerde sıralamalarda çok altlarda çıkıyor. Üstelik aynı isimde haritaların hiç yorumu neredeyse fotoğrafı yokken onların altında çıkıyoruz. Sıfırdan başladık diyebilirim yorum, yayın, fotoğraflara. Her şekilde yeni firma kayıtları da yapıyoruz rehber sitelere ancak bunun gerisi zamana mı bağlıdır ? Çok üzücü bir durum çünkü tek hatamız tek mailde toplamıştık farklı konumları vs. ama google genel olarak yaptığı en son olayda bizide mağdur etti yine. Sizce başlığı vs. revize edip tekrar sinyal almasını sağlamalı mıyım haritanın yoksa çalışmalara devam edip zamanla mı göreceğiz. Çünkü üstte çıkan konumlar resmen 0 yorum 1 fotoğraf felan ama eski. Konum olarak şehir merkezindeyiz bu arada o yönden de şanslıyız aslen. Görüşünüzü merak ediyorum, görüşmek üzere.
Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Yeni konum her zaman dezavantaj aslında. Üst sıralara çıkar mısınız tabi ki. Öncelikle rica ediyorum eski konularıma bakınız,
Daha sonrasın da;