Seodeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes her konuda uzman ötesi uzman demiyorum. Kendi sitende dönüş aldın ciddi ciddi? ki 2 sitende yerlerde
Sitenin yerde olması önemli değildir. İsmi bilindik bir haldemi ? Cevap : halde
Siteye ilan girişi varmı ? Cevap : var
Siteden alışveriş yapılıyormu ? Cevap : yapılıyor.
Site ne kazandırıyor ? Cevap : Para kazandırmasa bile kariyer yapıyor.
Site'de iç veya dış seo yok. Ayrıca Site yerde olsun fark etmez, Sizde varmı hocam ? Aynı sistemde full kategori içerikli bir siteyi kendiniz doldurabilecekmisiniz ? Sitelerin tüm alanlarına ve diğer sahip olduğu tüm işlere bakabilecek bir bilginiz yada tecrübeniz varmı ?
Bu tip tema alsanız dahi yönetmekte olduğum siteden yapıp karşıma gelebilecekmisiniz SEO ve reklam olmadan ?

Yaptığınız işlerle yada herhangi bir işi karıştırmayın. Tecrübe ve bilgim sizden yüksektir.

Maybe1day adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam bir kayserili ilanı olmuş Her şeyi ucundan tattırmışsın ama hiçbir şey söylememişsin hocam sonrasında da hizmetler ve numara Tebrik ederim )
Hocam amacım yazıyı yazıp reklam almak değildir yanlış anlamayın Facebook'da düşük reklam çıkma taktikçileri gibi en azından biz satmıyor ucundan ucundan sadece yazdım ben

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evde sular kesik depoda su donmuş dün gece -11 derece olması nedeni ile. Sabah mahallede su aradık çok şükür bulduk.
İş yerine geldim bu makaleni okudum çok başarılı ve emek isteyen cümleler teşekkürler.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam.