Araç iyi güzel hoş da çok yakıyorlar be hocam
Öyle bir sıkıntı var haklısınız hocam. Yakıt ortalaması şehir içi 20lt civarında
Marka Porsche olduğu için yaygın bir parça ağı olmayacak,
340 beygirlik bir tosundan bahsediyoruz, yem yetiştirebilirim diyorsanız neden olmasın.
Yani bu arabayı sadece bir kere kullandım bunuda söylemeden geçemeyeceğim.
Konfor olarak çok çok üst segment bir araç. Ama ben olsam almam.
Kullandığınız zaman rahatsız edici trim sesi falan var mıydı hocam? Eski arabada beni en korkudan olay gıcır gıcır ses gelmesi. Onun dışında airmaticsiz modelleri öneriyorlar. Körük arızasında 20-25 bin tl masraf çıkartıyormuş sanırsam.
Maxi Geyik sandım
Editliyorum.. Şimdi baktım da fiyatları 100 150 bin arasıymış. bu fiyata hyundai'ye, scoda'ya, reno'ya bineceğine buna bin daha iyi. ama yedek parça ve bakımı ve vergisi çoktur.
Bir edit daha. 2.647 TL vergisi varmış. MTV
Vergisi yıl başından sonra düştü öncesinde 4 bin lira kadar bir vergisi vardı. Türkiye şartlarında 2.0 motor üstü biraz hayal normal şartlarda
15 yasında bır araba yerıne 2019 2020 onerıyorum. Bellı bır yıldan sonra sanayıden cıkmıyor arabalar.
Sanayiye çok gidersin o paraya yeni araç al daha iyi bence
Yakın çevremden de çok fazla bu tarz yorumlar alıyorum ama kararsız kaldım açıkcası. Çünkü 4.5 v8 motora sahip bir araç vergisi de bu kadar düşükken insana acaba dedirtiyor. Şu anki yeni 1.6 motor vergileriye hemen hemen aynı.