Bahsettiğiniz kişiyi izlemedim yayınlarını ama aylarca cevap beklediğini bilirim partner olduğu halde. Partnerle ilgilenme süreleri ile normal üyelerle ilgilenme süreleri arasında fark olduğunu, bunun da normal olduğunu belirtiyorum. Diğer konunuz için de; Twitch yetkilisi ile başka kanallardan iletişime geçmeniz hiçbir geri kazanım sağlamayacaktır. Bu ısrarınızı arttırmanız olumsuz durumlar doğurabilir.
Hocam ben partnerler veya normal üyelerle ilgilenme sürelerinden yakınmadım ki tam okumamışsın sanırım, benim derdim aynı ban içeriğine sahip benim gibi süresiz banlanan insanların banının açılması , twitch tehdit vb gibi ihlal durumlarında süresiz olarak hesabı kapatır buraya kadar normal.Ama sırf partner olduğu için hesabını açtıran insanlarda var.Kurallarda demiyor ki partner isen şöyle muamele göreceksin.Ben bi kuralı ihlal ettiysem partner veya normal üye fark etmeksizin aynı ceza uygulanır.Demem o ki bazı durumlarda kurallar esnetilebiliyormuş veya sırf partner olduğu için işin içine torpil girebiliyormuş.Ben de sırf bu torpil inadına bu işin peşini bırakmak istemiyorum.
güncel