Hocam destek talebinizi bekleyeceksiniz ancak bu gibi durumlar için kitleyi ikinci bir yerde instagram, discord vs.. muhafaza etmeniz gerekirdi. Umarım açılır çünkü twitch kanalları ciddi emekler neticesinde bir yerlere geliyor.
hocam 1 haftadır bekliyorum gelen giden bişey yok , banlandınız diye bi mail geldi içeriği bomboş şöyle ;
Öyle popüler bi kanal değil ortalama 70 - 100 arası izlenen bi kanaldı.Tekrar bi kanal açıp devam edebilir aynı kitleyi toplarım fakat bu işin peşini bırakmak istemiyorum.
Dediğim gibi adalet varsa popüler yayıncı içinde aynı yeni başlayan içinde aynı olması gerekir.
Emsal kararlar var madem twitch süresiz banlıyorsa aynı sebebpten onlarında banlarının açılmaması gerekirdi.
Bir izleyicin sohbete bir şey yazdıysa ve ona karşı şiddet içerikli söylemlerde bulunduysan o kişi şikayet etmiş olabilir. Twitch'e para kazandırmıyorsan onlar için 2. plandasın. Ön planda hep bilindik kişiler var. Başka platformları dene, Twitch'de büyümek bir tanıdığın yoksa veya büyük bir proje yapmıyorsan zor artık.
hocam mmorpg oynuyorum ve sürekli ghost yiyorum hakaret dışında birşey söylediğimi hatırlamıyorum az çok kuralları bildiğim için, özellikle +18 ve tehdit olaylarına girmemeye çalışıyorum.
Büyümek veya burdan gelir etmek gibi amacım değilde 1 senelik emeğim var çöp olsun istemiyorum.