SATIŞ AKTİF LİSTE :
EminCimen
Merhaba arkadaşlar, az önce de 30TLden script vermiştim o konumda da belirtiğim üzere uygulamamı yayınlayacağım ( kendi bir projem) , mutluluğumdan ötürü de forumda bir kutlama yapmak istedim ve eski yazdığım scriptleri uygun fiyattan vermeyi düşünüyorum ( tamamen kendim yazdım ve öğrenci olduğum için biraz KPSS kitap masraflarımı çıkarmak istiyorum)
1.SCRİPT - ÇARK OYUNU SCRİPTİ
- Scripti webview uygulama yaptırıp kullanırsanız ve ödüll/geçiş reklamlar ekletirseniz güzel kazanırsınız.
- Scriptte çark çevrilir ve üyeler nakit para kazanır.( siz bunu anlayanlar dilerse normal oyuna çevirip puan da yapabilir)
- VIP üyelik sistemi mevcuttur.
- Hak sıfırlama talebi (ücretli şekilde veya ücretsiz ayarlayabilirsiniz adminden)
-Profil Sistmei ( Arkadaş ekle, durum paylaş özellikleri)
-Liderlik sıralaması
-Log kaydı sistemi
- Çekim talebi
ÜYE DEMO İÇİN TIKLAYIN
Demo bilgileri : deneme deneme
ADMİN DEMO İÇİN TIKLAYIN
Demo bilgileri : admin admin
2.SCRİPT - SORU YARIŞMASI SCRİPTİ
- Scripti webview uygulama yaptırıp kullanırsanız ve ödüll/geçiş reklamlar ekletirseniz güzel kazanırsınız.
- Üyeler bilgi yarışmasına katılırlar, admin panelinden 1. 2. 3. ödüllerini belirlersiniz
- Yarışmada Joker kullanabilirler, kullandıklarında bir sonraki soruya geçerler.
- Joker alımı yapabilirler
- Soru doğru cevaplarına göre yarışma sonunda sıralanırlar
-Adminnden yarışması sıfırlayabilirsiniz. diğer ayarları yapabilirsiniz.
- Normalde 1 hak vardır ama şuan için ben sınırsız hak verdim demo girişler için
ÜYE DEMO TIKLAYIN
Demo bilgileri : burak burak
ADMİN DEMO TIKLAYIN
Demo bilgileri : adm adm