Kelimeler sizden, sunucu bende (ödemesi tarafınızdan, yazılımın dışarıya çıkmaması için), dilerseniz az site çok hesap mantığı yada site=hesap aynı sayı olabilecek sekilde, yada hic sitesiz sadece hesap mantığı ile pinlere istediğiniz link yada linkler verilebilecek şekilde hesap başı 4-5K arasında pin atabilirim. Shadow sorunsuz şekilde tarafınıza 10 ile 15 gün arasında teslim saglayabilirim. Dilerseniz istediğiniz şekilde spinli makalede eklenebilir. Dilediğiniz yönlendirme uygulanabilir.
Dahada hızlı saglayabilirim bunları ama uzun süreli olması açısından verdiğim zaman uygun olacaktır.
Ödeme konusunda tüm bu işlemleri 8.000 TL`ye saglayabilirim.Odemeyi iş başı yarışı iş teslimi kalanı şeklinde yardımcı olabilirim. Dilerseniz eski tarihli temiz com onaylı pinli tr adsense hesabida saglayabilirim. (Sanırım adsense bazlı dusunmuyorsunuz. Ama yinede belirteyim.)
Hocam burada benim çekincem sitelerin pinokyo sisteminde olduğu gibi başkasının kontrolunde olması. Yani siz atıyorum 15 gün sonra dediniz ki bırakıcam bu işleri. Ben o siteleri sizden alabilecek miyim.