Amd çok ısınıyor bunlar çok eskıdendi ben şuan katılmıyorum oldukça iyi bir teknoloji sağladılar fanboyluktan baska bırsey degıl bunu soyleyenler , her ıslemcı mevcut kapatısenın ustundekı durumda ısınabılır ıntel hıc ısınmıyormuymuş yanı

Önemli olan ne sekılde kullacağınızdır . Anakart marka olarak ASUS onerebılırım modelı falan memnunıyet sevıyesıne gore sız arastırabılırsınız B Prime ıle ılgılı bırcok yorum mevcut kafanız çok karışacaktır boyle durumlarda tıpkı AMD 'ye yapılan ön yargılar gıbı .. ama ben yıne de karar veremıyorum dıyorsanız eğer işlemci İ5 son nesıl uzun süre kullanırsınız AMD nınde bu sevıye de ıslemcılerı var fakat fıyatları daha makuldur . Youtube uzerınden de araştırabılırsınız mevcut hazır toplanın sıstemelerı tek tek lınklere bakıp yorum yapmanın cok dogru oldugunu dusunmuyorum burada urunlerın hepsı zaten ıstedıgınız ozellıktekı ıslerı yapmaya yetecektır.
Hocam youtube google yazılı forumlarda bir dünya araştırdım ama son çare olarak böyle bir ürün linki paylaştım
bu paylaştıklarım olur yada bir arkadaş çıkar der ki bu marka bu numaralı ana kart al linkinide paylaşır aynı şekilde işlemcide
kafam daha çok karışıyor bana kesin çözüm lazım
Yardımcı olacak var mı