Makalex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahıs ile görüşmeden neden -trader verdiniz? Belki adam yolda gelirken kaza yaptı? Belki telefonunu düşürdü veya başka bir aksilik oldu? Arkadaş yerinde ben olsaydım hakkınızda şikayet konusu açar verdiğiniz -trader kaldırılmasını talep eder şu davranışınız nedeniyle -trader verilmesini ayrıca talep ederdim. Bu kadar insafsız olmayın .
Makalex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ticarette her şey sizin istediğiniz şekilde ilerlemeyebilir. Müşteri geliyorum der ani bir iş çıkar. Gelemez. Wp online diyorsunuz. Benim bilgisayarımda Wp mesai saatleri boyunca hep açık. Ama ben ofisimde bilgisayar açık iken başka işlerimi halletmek adına dışarıya çıkabiliyorum. En azıdan 24 saat beklersiniz. Ayrıca uzak mesafeli ticaretlerde bir ürünü görmeden insanlar vazgeçebilir. Açık arttırma ile kurallı ürün satışı yapmıyorsunuz. Sizinle telefonda konuşur. Tamam almaya geliyorum der. Yolda gelirken çok daha uygun fiyatlı bir yer görür. Onu alabilir. Eğer böyle bir seçim yapmış ise 24 saat içinde size bu durumu açıklamaz ise o zaman kullanın zaten trader hakkınızı. Ben arkadaş adına üzüldüm. Belki de sizin düşündüğünüz gibi sözünde durmayan ticaret yapılmayacak birisidir. Ama bunun için en azından 24 saat beklemeniz gerekirdi. İyi satışlar.
Hocam zaten istanbul içindeyiz ikimiz de aramız yarım saatlik yol.Dediğiniz tezi zaten çürütüyor bu durum.Uzak mesafe olsa zaten kaporasız iş yapmayız.Yakın diye hemen geliyorum dedi diye güvendik inandık.Bence siz fazla iyimsersiniz.Ne olursa olsun vazgeçmiş de olabilir canı istememiş de olabilir ama arayıp yazıp söylemeli biz de boşuna beklemeyiz bel bağlamayız mahçup olmayız çalıştığımız yere.Gereksiz oldu bu konuyu tartışmak ama her neyse saygımız var söylediklerinize.İyi çalışmalar size de.