Hocam whatsappta online kaç tane mesaj attık aradık yanıt yok.En son aradı işlerim uzadı geliyorum dedi sonra telefon yine kapalı.Yani kaza vs olsa en son konuşmada kaza yaptım şöyle oldu böyle oldu derdi.Şuan telefon da kapalı buradan daha ne anlayabiliriz ?
Ticarette her şey sizin istediğiniz şekilde ilerlemeyebilir. Müşteri geliyorum der ani bir iş çıkar. Gelemez. Wp online diyorsunuz. Benim bilgisayarımda Wp mesai saatleri boyunca hep açık. Ama ben ofisimde bilgisayar açık iken başka işlerimi halletmek adına dışarıya çıkabiliyorum. En azıdan 24 saat beklersiniz. Ayrıca uzak mesafeli ticaretlerde bir ürünü görmeden insanlar vazgeçebilir. Açık arttırma ile kurallı ürün satışı yapmıyorsunuz. Sizinle telefonda konuşur. Tamam almaya geliyorum der. Yolda gelirken çok daha uygun fiyatlı bir yer görür. Onu alabilir. Eğer böyle bir seçim yapmış ise 24 saat içinde size bu durumu açıklamaz ise o zaman kullanın zaten trader hakkınızı. Ben arkadaş adına üzüldüm. Belki de sizin düşündüğünüz gibi sözünde durmayan ticaret yapılmayacak birisidir. Ama bunun için en azından 24 saat beklemeniz gerekirdi. İyi satışlar.