bebekforum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Durun tahmin edeyim. Mysql hesabı oluşturdunuz. Kurulum için dosyaları attınız ve kurulumu başlattınız. Kurulum sırasında Mysql hesabı oluşturma sırasında Mysql server cevap vermiyor. Muhtemelen paylaşımlı hosting kullanıyorsunuz. Firmanızı da tahmin ediyorum ama söylemeyeceğim. 😊 paranızı geri isteyin
Hozzt kullanıyorum. ioncube v4 destekleri vardı ben scripti kurmaya çalıştığımda. Sql kurarken bu hatayı alıyordum ayrıca siteye de hiç girmiyordu. HTTP 500 hatası veriyordu girişte. Destekle iletişime geçtim ioncube v10 a yükselttiler. Yardımı esirgemiyorlar. Bu sefer site açılıyor ama yine sql hatalı yüklendiği için kullanılacak durumda değil. Scripti satın aldığım yazılımcıya yazıyorum sorun host sağlayıcınızda diyorlar. Host sağlayıcıma yazıyorum sorun veritabanında diyorlar. Onlara da bir şey diyemiyorum bir isteğimle php sürüm güncellemesi yaptılar, ioncube güncellemesi yaptılar. E yazılım aldığım firma da bu destekleri istiyordu. Hepsi tamam şimdi ama hala sql yüklerken hata alıyoruz.