S_Holmes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki hocam yurtdışı sipraş alabilmen için kanallar nedir
ben flippayı kullandım bir ara. ama flippayı ilan açıp adamlarla pazarlık yapmak için kullanma. hep ölücüler var orada. o yüzden flippadan daha önce uygulama almış ya da şu an bazı uygulamaları almak üzere teklif yapmış kişileri bulup bunlara mesaj atmak ve satmak istediğin uygulamayla ilgilenip ilgilenmediklerini sorabilirsin. yoksa açılan ilanlar pek satışa dönmüyor, biraz uğraşmak gerekiyor.

bir de sadece amerikalı alıcılara çalışan http://www.appbusinessbrokers.com/ diye bir site var. bunlar zaman içinde çok büyük bir kitle oluşturmuşlar, sen adamlara uygulamamı satın diyorsun, adamlar kendi kitlesinden müşteri bulup satışın gerçekleşmesine aracılık ediyorlar. sonrasında da kendi komisyonlarını alıyorlar. buradan satış ağır işliyor, satışın tamamlanması 3-6 ay sürüyor ama onlar da satış fiyatından komisyon aldıkları için satışın mümkün olduğunca yüksek fiyattan olabilmesi için uğraşıyorlar. buradan satmak istersen adamlar sürekli skype üzerinden toplantı yapmak istiyorlar ve saat farkından dolayı gecenin bir yarısı bunlarla konuşmak zorunda kalabiliyorsun. mail atarak iletişime geç istersen. uğraştırıcı bir yol ama satış gerçekleşince fiyattan oldukça tatmin olabilirsin. uygulamanın geçmişine ve kalitesine göre 30aylık kazancına dahi satabiliyorlar. tabi satış için potansiyel alıcılarla görüşürken uygulama büyümeye devam ediyorsa, elin güçleniyor ve güzel teklifler gelebiliyor. kurumsal bir işleyiş var sürekli evrak doldurmanı, imzalamanı, toplantı yapmanı fln istiyorlar. biraz sabır ve bütün bunları kotarabilecek yabancı dil şart, google translate ile işin içinden çıkılmaz

son yol olarak ben gerçekten kaliteli uygulama ve oyunlara sahip olan arkadaşlar varsa ben de inceleyip teklif yapmak isterim. ben genel olarak pek büyüyememiş ama kaliteli olan uygulama/oyunları alıp büyütüp satmaya çalışıyorum. bu tarz uygulamalarınız varsa ben alabilirim..