Python7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce yapıldı diyorum yine yapılır.Karınız yoksa neden savunuyorsunuz? Allah'a şükür o kadar kötü değilim benden kötüler var.Atsan ne olacak ben de diyorum zamanında attılar bugünkü akp bangır bangır bağırdı.Ülke batmış gibi haberlerini yaptılar.O zaman kasa atınca ülke battı diye haber yaptılar.Şimdi ntihar olur ne olacak diyorsunuz.O zamanda şimdi borazanlık yapanlar niye haber yapmıyorlar ülkede intihar oluyor adam ülkede yükselme var diye o gün haber yapıyorlar.Çıkan para girenden az ekonomi kötü.Bunun neresi anlaşılmıyor.İthalat ve ihracatla uğraşıyorum mal alıp satıyorum biliyorum neyin ne olduğunu.Önceden yurtdışından ne kadar aldığımı şimdi ne kadara aldığımı biliyorum.Öyle sallamakla da olmuyor.
Hocam kendınızle celısıyorsunuz ben suan gelıp akp ıyı chp veya baska partı kotu mu dedım . HAYIR Çıkan para girenden az ekonomi kötü. diye soyluyorsunuz . siz o kadar ithalat ihracatla ugrasıyorum dıyorsunuz fakan cıkan para gırenden az olunca ekonomının zarar degıl kar ettıgını bılmıyorsunuz . bu sozunuzun üstüne sizinle ithalat ihracat kar zarar muhabetleri etmeyeceğim . .

Tek soyleyecegım sey su keske basa gececek hangı partının adamı olursa olsun allah korkusu helalı haramı kul hakkınını bilen her gelen esını dostunu bır yerlere getırme derdı olmayan biri olmadıgı sureece senın benım burda çene yormamız bosuna .