emresntrk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim bildiğim forum siteleri herkes faydalansın diye bilgi akışının yapıldığı bir internet alanıydı.

Maalesef günümüzde insanlardan para koparmanın kolay olduğu alana dönüşmüş
Parasız kimse kimseye günahını vermemeye başlamış

Parası neyse çözüm için öderiz bu arada sorun değil...
Parayla yaparım diyen varsa PM atabilir.

Ama gerçekten çözümü bilen yoksa bu siteyi artık takip etmenin de anlamı yok demektir.
Sanırım bu açtığım son konuydu. Ekşi sözlüğe açsaydım oradan bile ne az 3 kişi çıkardı çözümü bilen.

Webmaster forumu çakalların forumuna dönüşmüş resmen...




Ayhan Karaman'ın youtube kanalında buradan nasıl para kopardığını anlatmasında kızmıştım ona. Forumu kötü gösteriyor diye

ama adam haklıymış burası milleti kazıklamanın ve dolandırmanın adresi olmuş. Zamanında bunu ekrenden farkedip faydalandığı için kızmıyorum artık tebrik ediyorum.

Söğüşlemek için mükemmel bir foruma dönüşmüş burası
Bilgisi olan yazar bilgi verir çözer geçersiniz. Yorum gelmiyor diye forumu yerin dibine sokmanın manası yok! Yaptığınız terbiyesizlik insanların fikri yoksa yorum yapmalarının size hiçbir katkısı da olmayacaktır. Madem burayı böyle görüyorsunuz kendinizi banlatın olsun bitsin. Buradaki herkese hakarettir sizin bu yazdıklarınız!