Merhaba arkadaşlar vallahi insanları zaman zaman anlamıyorum, kendileri sanırım bana muhtaçsın ne istersem söyleyeceksin kafama yatmazsa yada yatmış gibi gösterip seni takmam havasında davranıyor. Sinirimi öfkemi anca anlatarak dindirebiliyorum. Genelleme yapmıyorum ama çok sık yaşıyorum bu saygısızlığı gerçekten insanda ticaret ahlakıda olmalı site yaptırma konusunda ilan açıyor ilan açan arkadaşın konusunu detaylı olarak incelerim eğerki gerçekten sıkıntısız biçimde her isteğini karşılayabiliyorsam öyle mesajımı atarım.
Mesele kesinlikle ve kesinlikle ticaretin sonucunun olumlu olup olmaması değil. Arkadaşa yazıyorum istediği bütün şartları karşılayabileceğimi hatta bundan daha iyisinide yapabileceğimi artılarını vs söylüyorum genelde fiyatlarım sabittir fakat her tasarım detayına göre değişkenlik gösterdiği için fiyatta esneme olabiliyor diyorum ki hocam sizin bütçeniz nedir ona göre bi anlaşma sağlarız üç aşağı beş yukarı fiyatı siz verin ben vermem herneyse bi fiyat belirliyorum veriyorum sonmu diyo diyorum sonra tekrar güncelleyerek şu fiyat olur herneyse bu konuşmadan sonra şu olcakmı,bu şekilde yaparmısın, şurda şu var bunuda ekleyecekmisin uzunca bir konuşma geçiyo herşeyi cevaplıyorum OLUMLU şekilde ve bu kadar dil dökmeme rağmen hiç bir cevap gelmiyor olumlu olumsuz ya sonuçta her ticaretimiz olumlu olacak diye bir kaide yok soruyorum hocam olumlu yada olumsuz dönüş yapmadınız bana ya cevap vermiyor yada ben size dönüş yapıcam şimdi görüşme sağlıyorum diyip en sinir eden noktası bunu yazdıktan sonra tüm görüşme yaptığımız mesajları siliyor sanırım sildiğinde mesajları görüp görmediğimin farkında değil insanın nasıl zoruna gitmesin Allah aşkına size soruyorum. Yazarsın kafama yatmadı dersin eyvallah derim, parası çok geldi bu fiyat olurmu dersin olur yada olmaz derim sonuca varılır.