McfNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ah be dostum. Kaç kişi intihar etmiş acaba açlıktan. Psikolojisi bozuksa ne yaparsan yap o adamı durduramazsın. Ailesi bile açıklama vali aciklama yapti senin bunlardan da haberin yok sanırım. Söylenen herşeye inanma. Ilaclardan bahsetmişsin de o kadar da ucret alsın yahu. Herşeyi bedava olmasın o kadar mühim ve pahalı ilaclari devletin bedava veriyor bi gel avrupa ülkelerine bi hastahaneye görün bi ilaç almaya çalış anlarsın demek istediğim.
Kaç kişi mi etmiş çok istiyorsan geri dönük araştırma yaparım senin için atvnin yaygara kasa kadar yaygara yapmadığı haberleri.Psikolojisi neden bozuk insanların? Sen daha önce hiç eve ekmek getiremediğin zaman oldu mu? Ya oğlun baba yarın bi kitabı alcakmışız dediği zaman para yok alamam dediğin zaman.Ya da baba yarın okula 20 Tl götürecekmişiz para versene dediği zaman.O psikolojiden haberin var mı? Eminim yok piskolojisi bozuktur diye geçiştirirsin.Ben en yakınımdan birinde bile yaşadım.5.Katta camdan aldık.Sen bunları bilemezsin çünkü ekonomik sorunun yok gibi konuşuyorsun.Ailesi açıklama yapmışta falanda onlara öyle söylettirmekdiklerini nereden biliyorsun? Yapmayacakları şey değil.Sen de her şeye inanma.Sen Avrupa'da etin kilosunun 6 euro olduğunu biliyor muydun? Avrupa'yı örnek gösterecek başka şeyler bulman lazım