Kolay demedim, bunu söylememin şu işe gir bana rakip ol birlikte kazanalım dememin bana kar i ney ?
Kafanızda ütopyalarınız var olamaz diye. Eğer 20₺ ye vds satarsan tabi gunde 3000₺ kazanamazsın. Müşteri kitlen bir bara tek seferde 1k hesap bayılan ünlü sanatçı insanlar ise bu 3000 para dahi değil.
Şuan her gün bende 3000 kazanmıyorum ama bir zamanlar uzun vadeli istisnasız her gün kazandığım oldu. Aynı azmim olsa yine yapacağıma da eminim.
Sadece alınteri ve zeka ile çok kolay. Öyle düşünme
alıntıladığım ve yazdığınız mesajda açık bir şekilde zeka ve alınteri ile çok kolay demişsiniz ben mi yanlış görüyorum ?
ortaya bir iddia attınız madem çok kolay haram/illegal yollar dışında zevki sefaya ulaşabilmek, günlük üç bin lira kazanabilmek iddianızı kanıtlayın yani söyleyin bizde kuru sıkı olmadığını bilelim.
bu günün şartlarında gündelik 20 30 lira çalışan emekçi kardeşlerimizin döktüğüdür alın teri, benim düşüncem bu yönde.
kafamda bir şey olduğu yok adamın profil resminde açık açık bet logosu var. çok kolay dedin sordum. kumarda haram kardeşim.
sefaya giden yola haram/illegal şeyler ile ulaşılmış ise o yolda hayırlı şeyler beklemez kimseyi.
sermaye olduktan sonra sermayeyi katlayabilmek, elde edilen geliri çoğaltmak bunlar para/imkan olduktan sonra zaten mümkün şeyler çok aşırı bir zeka gerekmiyor.
insanoğlundaki en saçma bencillik ve savunma şekli budur herhalde, oysa ki her iş kolunda yüzlerce insan var para kazanan, hiç bir işi tek başına yapan yok bu dünyada.