PKC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, hayırlı geceler.
Söylediklerinin bir kısmına katılıyorum fakat şahsi olarak birkaç yeri değiştirmek istedim.

Domainin değil uzantının bir önemi olmuyor. Şöyle örnek vermek gerekir ise aylık belirli bir oranda aranma hacmi olan keyword bir alan adını, sizin de dediğiniz gibi sağlam içerikler ve seo ile ilk sıralara getirmek mümkün. Diğerinde ise bu biraz zaman alabiliyor. Çünkü benim bildiğim kadarı ile SEO kavramının bir web sitesi üzerinde +200 adet kriteri mevcut. Bizim bahsettiğimiz içerik, uzantı veya domain bunlardan bir kaçı sadece.

Şunda da kesinlikle haklısınız. Milyon dolarlık domain de olsa, tek başına hiçbir iş yapmaz, yapamaz. Önce sağlam bir proje ve içerik gereklidir.
Abi şöyle bir durum da söz konusu. Bu devirde kimse kolay kolay tutacak bir projeyi söylemez. Örneğin aylık iyi bir miktar getirisi olan siteyi satarken kişi site adresini alıcı olmayana vermiyor. Neden? Hem site, hem de sektör patlamasın diye. Yoksa dediğiniz doğru, araba haber domaini alıp butik açamam. Biraz da bizim hoşumuza giden yorumları duymamız projeye odaklanmaya yarıyor. Burada gelen yorumlar pozitif yönde olursa, projeye daha sıkı sarılabiliyorsun. En azından şahsi görüşürüm bu yönde.

Tekrar hayırlı geceler, iyi çalışmalar dilerim.
Başkan ben de uzantının çok bir önemi olduğu düşünmüyorum. Yeter ki uzantıların birinde sektör devi olmasın.