Senin dediğin olay seo vs.
jsjsjdkdk.com seo yap onu yap bunu yap istersen sektöründe en üste taşı. Adamın aklında ne kalacak? Ben müşteri olarak dönüp bakmam bile. Domain seni, siteni temsil eder. Sen domain ile içerik aynı olsun dersin bunu anlarım. Ama domain önemsiz demek yanlış bir düşünce. Jenerik domaini bile sıradan bir şeymiş gibi anlattın örneğin. Mesela "Mavi" markası. Sen bunu söylerken, Mavi'nin giyim ile ne alakası var? Ama giyim sektöründe en önde gelen firmalardan biri. Ve ismi de çok kolay söylenir, akılda kalıcı.
Örneğin,
ucuzetiket.com adam e-ticaret sitesi kurar, söylemesi kolay, akılda kalıcılığı var.
Başkan ya sen benim yazdıklarımı çok yanlış anladın ya da ben Türkçe ifade etmeyi unuttum, yazdıklarımdan o çıkıyor

Ben domain mümkün olduğu kadar kısa, Türkçe karakter içermeyen ve diğer uzantılarda ciddi rakipleri olmayan domain önerdim

Ayrıcadomaine göre proje aramayın, projetye göre domain arayın dedim.
Jenerik ve keyword olayına gelince hocam. Atıyorum
kitap.com sitesi
açık, sektör devi iddialı bir site ise, kitap.tld alıp da aynı sektör için yırtınma diyorum.
Eğer bunlara muhalefetsen, ben de sana muhalifim başkan

Ha ilk yazımdan bunlar anlaşılmıyor ise ben tekrar okuyayım yazdıklarımı

iyi domainler her zaman önemlidir hocam. Iyi domain sizi marka da yapar. Önemsiz olsa domain piyasasi diye bir sey olmaz. Milyon dolarlar harcaniyor o piyasada.
Başkan sanırım ben Türkçe ifade etmeyi beceremiyorum eskisi gibi

İyi domain elbette iyi ama tam olarak kastettiğim o değildi.