dijitalekip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam siz yazıyosunuz arkadaş da beğeniyor çok hoş. ortada bir tehdit yok.ama forumun kuralları var. kural diyor ki ihaleye çıkarttıysan satıcaksın kaçarı yok. KAÇARI YOK BAN SEBEBİ. Neyi etik değil? Bir düzen kurulmuş. O zaman biz de milletin domainine yazalım 500 600 sonra diyelim vazgeçtim. Ben o domaini alamazsam arkadaşı şikayet ederim. Etik olmayan bir şey varsa domaini istediği değere ulaşmadığı için konular dururken gidip açık artırma bölümüne hemen al fiyatıyla satıyorum koşun alın yazıp konuyu kilitletmek.

Moderatörlerin bir cevap vereceği yok. Yarın saat 17 de açık artırmaya en yüksek teklifi vermiş olduğum için bana yollamalısınız. Yollamayacaksınız ben hem negatif trade hakkımı kullanacağım hem de sizi forum yönetimine şikayet edeceğim. Kurallar herkes içindir beyler. Bugün riayet etmezseniz yarın sizi koruyacak bir kural bulamazsınız letgo gibi olur burası herkes birbirini tokatlar. R10'un yıllardır devam eden düzenini kurallarını siz mi değiştireceksiniz?
Açık arttırma bitmedi biter kazanırsın veririm bende moderatörler bakmıyorsa konu kilidini kaldırırım devam eder sonuçta

Size baştan beri söylüyorum derdim para değil veririm diye.Nedir bu telaş ihale biter alırsınız domaini teklif gelmezse.Bi domain için sorun mu çıkartacağız