Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bugün 1,5 yaşındaki kedimizi sahiplendirmek için ilan sitelerine eşim ilan açtı. Kesinlikle bir ücret istemeden tüm mama - kum - yatak vs. tüm ihtiyaçlarını en az 1 hafta 15 gün kadar yetebilecek şekilde 3 çocuk sahibi bir aileye 1 saatlik yol olmasına rağmen eşim hamile olduğu için iyi bakamayız diye götürüp sahiplendirdik. Aracım olmadığı için bir büyüğümden rica edip evine kadar götürdüm.
3 saat önce gelin kedinizi alın gibisinden bir mesajla şok oldum. Ne kediyi şuanda oraya gidip alabilecek imkanım var ne de alan aile getiremiyor. Bunun yanında kedinin daha yeni sahiplenilmiş olduğu dolayısıyla kendisine yaklaşılmaması gerektiğini eve ve size alışması gerektiği şeklinde bilgilendirme yapmamıza rağmen kedinin kendilerine yaklaşmadığını ve saldırgan tavırlar sergilediğini iddaa ediyorlar. Evden atacaklarmış bu soğukta sokağa bırakıcaklarmış.
Ayrıca biz alamayız kedi size alışması gerekiyor şeklinde bilgilendirme yapmamıza rağmen eşime hakarete varabilecek şekilde ses kayıtları bayan tarafından gönderilmiş. Sanki almak zorundaymışız gibi bunu hemen alıp bizi kurtarın tarzında bir tavır sergileniyor.
Ne yapmamızı önerirsiniz? Kedimizin şuanda durumu konusunda kaygılanıyoruz.
-Sorun çözüldü karşı taraf alışma süreci olacağını vs kabul etti fotoğraf videolar geldi suanlik herkese teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışan. İyi ki r10 var. Herhangi bir şekilde tekrar kötü düşüncelere kapılırlarsa her zaman geri alabileceğimi söyledim.