Kara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşımız için bizde alabiliriz.
@Coskun; abi olumlu dönüş yapar ise size transfer edelim.

PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu durumda hediye olmuyor hocam zaten kalan kullanım süresine göre ederi kadar ücreti bağış şart koşuyorsunuz. Başlığı editleyin bence.
Peki bu ne olmuş oluyor hocam? Satmış mı oluyorum? İstemeyen kişi 1 aylığına 80 TL ödeyerek zaten alabilir. Ayrıca kimse kendisine hediye almıyor, birçok insana imkân vermiş oluyor. Neyse. Siz almazsınız olur biter.

esrefyasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
onun yerine 5tl bağış yapanlara çekiliş yapabilirsiniz. 100tl veremeyecek arkadaşlarımız olabilir.
Kaç kişinin katılım yapacağını kestiremiyorum. Bu yüzden miktar gayet iyi. Zaten şuan almak isteyen 2 - 3 kişi mevcut. Coşkun abinin düşüncesine göre hareket edebiliriz.

EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Löseve 10 TL bağış yapanlar arasından 1 kişiye çekiliş ile GOLD üyelik deseniz farkındalık yaratırsınız fakat tek kalemde 100 TL bağış yapacak bir kişi zaten 2 ayı kalmış GOLD üyelik HEDİYE ALMAZ.
Farkındalık yaratmanız açısından tebrik ederim fakat denildiği gibi bu şartlardan dolayı hediye olmuyor.
Vay arkadaş, ne büyüttünüz ya. Almayan almaz, şuan için 2 - 3 kişi hazırda bekliyor. Benim isteğim bu yönde. Kimse almazsa durur biter gider bu kadar basit hocam. Ayrıca hatırlatmak isterim forumda 1 aylığı 80 TL.