@GDerin; gözlerini kapaticaksin seni en cok rahatsiz eden o soruna yogunlasicaksin, derin bir nefes alip o sorunu "nefes verirken" dışarıya cikardigini hissediceksin. Öfke kontrolü antremanla atilabilecek birseydir, "Bir Yuzucu" 2021 yilinda şampiyona hazirlanmasi icin her gun bir fiil gunde 4 saat antreman yapiyor; ve sonuca ulasiyor. Ofke kontrolun de antremanli olman gerekiyor "Dedigimi alayci sekilde soylemedim" bir cok profesyonel egitmenler bunu her zaman soyluyor" bunu kendine antreman haline getirip devamli yapman gerekiyor, bir sure sonra bir bakmissin artik o sorun olmaktan cikmis. "hayatta neler yasadigin onemli" ne sekilde sorunlar yasayip bu hale geldin ? Seni uzen neydi? Ben mesela her daraldigin da şu kelimeyi kullaniyorum "la galibe illallah" galip olan allahtir. "belki sana mantikli gelmeyebilir" fakat biz insanlar ruhen iliklerimize kadar boşlugumuz var. Allah yolunda zikretmeyi hepimiz unuttuk. Beden doyuyor ama ruhumuz hep aç ne yazik ki. Bedenin dünya icin deli divane olurken; kalbin allah diye zikir etmiyorsa. "Vay Halimize" diyeceğim o ki guzel kardesim; galip olan allahtir 😊 Selametle ✋🏻