dijitalekip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben siz zarar etseniz zaten bunu diretecek degilim. Domaini siz kaydedeli 2 gun olmus guzel hostingde 30 tl ye kaydediliyo ben vermisim 31 lira teklif. Kural ihlali yapan sizsiniz curmunu neden ben cekeyim?
Zarar meselesi değil ki hocam,belki birisi daha yüksek teklif edip alıcak çünkü ihale bitmedi hala.Ben sonuçlanmadan çözüme kavuşsun diye uğraşıyorum.Sonuçlansaydı o zaman tamamiyle mağdur olurdunuz.Zaten konuyu açmaya bile gerek kalmazdı.Doğru olan neyse onu yapmaya çalışıyorum.Sizide anlıyorum ihtiyacınız var belliki ama kafama göre naparsam yapayım doğruluğundan emin değilim o yüzden moderatörler neyi uygun görürse itirazsız hazırım.Tekrardan başta siz olmak üzere herkesten özür dilerim.

dijitalekip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben siz zarar etseniz zaten bunu diretecek degilim. Domaini siz kaydedeli 2 gun olmus guzel hostingde 30 tl ye kaydediliyo ben vermisim 31 lira teklif. Kural ihlali yapan sizsiniz curmunu neden ben cekeyim?

https://www.r10.net/showthread.php?p...post1076245209
Dün gece açtığim konu. Domaine acik artirma acmisim 15 lira en yuksek fiyat vermisler. Ben bu domaini 59 liraya reglettim 3 gun once. Simdi o zaman ben de farkli bi konu daha acayim konuyu kitletiyim. Yok oyle bi dunya.
Hocam yalnız aynı durum değil süre dolmuş ben süre dolmadan.Henüz vakit varken çözüm neyse onu yapalım diyorum.