DesDeRe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proxy ile çözüme kavuşabilirsiniz hocam. Zaten 3. parti uygulamalarda tehdit olarak algılar instagram. bu gramblr, instafly veya instaweb olsun. Giriş yapamazsınız. İstisnai olarak bir iki defa giriş sağlar ama sonra doğrulamaya düşer. Her ihtimali yazıyorum çünkü yaşayarak tecrübe edindim hocam

Dediğim gibi müşterilerinize hazırladığınız botta uyarı olarak mobil onayının kesinlikle yapılmasını isteyin. İlave olarak da siz bota proxy ekleme kısmı yaparsınız. Dileyen proxy ile giriş sağlar dileyen de proxysiz. Geçen benimde başıma geldi. Forumdan bir arkadaşa bot hazırladım yine mgp25 api ile. Bot php ile yazıldığı için sunucuya yükleyip çalıştırılabiliyor. Her neyse arkadaş giriş yapmayı denemiş doğrulamaya düşmüş Mobil onaylı bir hesap. E mobil onayı var ama neden halen düşüyor diye düşünürken sunucunun lokasyonu tr olmadığı için yine tehdit olarak algılandığını anladık. Tr sunucudan deneyince sorun kalmadı tabii ki

Çok konuştum hocam kusura bakmayın, özetleyecek olursak;

Bota proxy eklersiniz , Botu satın alacak kişiler bulunduğu lokasyona göre proxy alır ve bota ekleyip sorunsuz bir şekilde kullanır.
Merhaba ben kendi bilgisayarımdan yani localhosttan denesem bile olmuyor işe yaramıyor nasıl yapacağımı anlayamadım uzun süredir bu bot üzerinde çalışıyordum tam bitirdim piyasaya süreceğim böyle bişey oldu bütün emeklerim boşa gitti ne yapabilirim fikriniz yada bir öneriniz var mı?