O halde gelin bende samsung ile yasadigim magduriyeti anlatayim sizlere, 2016 senesinde yazin s7 edge aldim, (taksit ile 3999tl) telefonu yaklasik 1 sene 9 ay kullandiktan sonra ekranin arka planinda olusan pemblesme problemi yuzunden garantiye verdim bir sefer 3. Gun beni aradilar telefonu gelin alin diye bende bir hevesle kostum vardigimda ise husran ile karsilastim, telefon tamir edilmemis ustune kullanici hatasi olarak lanse edilmişti, neden boyle oldu diye sordugumda telefonu cok kukullanmissiniz geri donusunu aldim, sordugumda kullanma klavuzunda ne kadarlik bir sure kullanilmasi gerektigini bir cevap dahi veremediler ertesi gunu tuketici mahkemesine belgelerimle beraber gittim, durumu izah ettim, 3 ay sonra bilirkisi aradi telefonu goturdum 1 hafta sonra karar cikti telefonun firmaya iade edilmesine toplam tutarin kullanicinin hesabina iadesine diye, gonderdim telefonu yaklasik 2 sene kullanip 0 zarar ile telefonu iade etmiş oldum anlayacağınız.
Bak seninkini duyunca daha da bir mutlu oldumhocam 😂😂😂 gerçekten helal olsun bir sene kullanmışsin iki sene kullanmışsin diye çok kullanmissiniz artık garanti olmaz diye bir şey mi var saçmalığa bakın yahu 😂 ama helal olsun gerçekten hocam