Merhabalar, antalya'da hizmet vermeye başlayacak olan dijital ajansımızda birçok alanda hizmet veriyoruz.
Fiziksel işletmelere sosyal medya yönetimi, web tasarım, dijital pazarlama vb. hizmetleri verdiğimiz bu firmamızın hizmetleri arasında logo tasarım, sosyal medya görsel tasarımı, şablonları vb. de bulunuyor.
Sormak istediğim asıl konu şu: bildiğim kadarıyla grafik tasarımı bölümünde iş yapabilmek için sabit bir konumuz olması gerekiyor. İş verenlere teklif vermek ve grafik tasarım hizmeti vermek için.
Ben her kategoriye ayrı konu açmak yerine, ilan panosu bölümüne ajansımızın genel bir konusunu açacağım ve altında bütün hizmetlerimi listeleyeceğim.
Böyle yaparsam, grafik tasarım bölümünde iş yapabilir miyim? Taleplere yanıt verebilir miyim?
Aydınlatırsanız çok çok sevinirim.
@canfidelity;
@EcLeL;
@grafiking;
Öncelikle Hayırlı olsun Allah utandırmasın biraderim,
Bu konuda bana göre mantıklı olan ilan panosunda dediğin şekilde konu açman fakat forum kuralları bunu ne derece mantıklı kabul eder bilemem

Tasarım için bir kategoriye, video prodüksiyon işlerin için ilgili kategoriye, sosyal medya yönetimi için ilgili kategoriye vs vs gibi bir uygulamada hem forumda kirlilik oluşturacaktır hemde kontrol zorlaşacaktır.
İşin iç yüzüne bakacak olursak hiç aktif konusu olmayıp iş yapan - özelden işini yürüten, trade alıp veren bir çok kişi ve durumda mevcut.
Kurallar dahilinde belirli bir ücretin ve referansların olduğu müddetçe "
farklı alanlarda hizmet verdiğin için" bir sorun olmaması gerekiyor diye düşünüyorum.