aosmanergen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, Selçuk Üniversitesi'nde Radyo, Televizyon, Sinema 1. sınıf öğrencisiyim. Ayrıca üniversitenin kendi kanalı olan ÜnTV'de spikerlik ve kameramanlık yapmaktayım. Yaklaşık 5 aydır çalışıyorum ve genel itibariyle işe hakim oldum diyebilirim. Borsa ve kripto paralarla ilgilenen bir avukat abimiz var. Ortalama 1 milyon tllik bir yatırımla işlem yapıyor. Yaklaşık 1 aydır beraber işlem yapıyoruz ve neredeyse kârsız günümüz geçmedi diyebilirim. Bugün bana dediki işi bırak benim ofiste sana bir yer ayarlayalım beraber günlük al-sat yapalım sana da belli bir miktar para vereyim ayriyetten kârdan da belli bir pay vereyim dedi. Ne yapsam bilemedim. Ne düşünüyorsunuz?

Ek olarak: Parayı seven ve ekonomiye meraklı olan biriyim
sürekli bu işi takip edeceksen çünkü gözünü ayırman zarar getirir ki görmüşsündür para belli bir miktara ulaştıktan sonra keyfine bakarsın Ama gözün ekranda olacaksa hiç düşünme ben sürekli araç kullanıyordum zarar getirdi az miktarla ama eğer bu işin içinde olacaksan hiç düşünme gir sponsorun bile var borç falan da olsa kimse yapmaz bu iyiliği