adasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diye diye memleketten bela eksik olmuyo tabi canım bırakalım gaz bombalarıyla ölsünler biz bi fazla daha rahat edelim insanlığın geldiği noktaya bak
Vay arkadaş, Suriyeli gazdan ölmesin, kendi ülkenin vatandaşını açlıktan ölsün. Sizin insanlığının geldiği noktaya bakın.
Kaldı ki ekonomimizin bu hale gelmesinin tek sebebi Suriyeliler değil. Belki onlar %1'i.
Yap-işlet-devret modelleri, eğitim sisteminin mahvedilmesi, kamunun özelleştirilmesi, devlet kaynaklarının yandaşlara peşkeş çekilmesi, devlet kurumlarına bir zamanlar dillerinden düşürmedikleri çok sevgikleri Fethullah'ın tohumlarıyla doldurmaları...
Şuana kadar tek bir yurtdışı politikasından ülkemiz fayda gördü mü? Irak'a gir kafana çuval geçirilsin, Suriye'ye gir YPG'yi temizle boş araziyi koru hemen bir adım ötenden petrol ABD'ye Rusya'ya gitsin. Yurtdışını geçtim, yurtiçi politikalardan gördü mü? Bitmiş olan PKK'yı Kürt Açılımı adı altında diriltmediler mi? Ergenekon adı altında bu ülkenin askeri alandaki değerli insanları içeri atıp, yerine fetocuları yerleştirmediler mi?
İntiharlar ise sadece bugünün mevzusu mu? İlk intihar girişimi mi?
Daha 1-2 ay önce siyanür ile intihar ediyorlardı.
Hepsi duygu sömürüsü yapıyor değil mi? Çünkü bunlara rağmen yapılan tek şey Berat Albayrak'ın "2020'ye güzel bir başlangıç yaptık" açıklaması.
Biraz herşeyi biliyorum ve partizanlık kafasından çıkıp araştırmaya yönelmenizi tavsiye ediyorum.