RockNRogue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En son ne zaman aldınız bilmiyorum ama benimki oldukça hafif. Oyun için aldım hatta böyle oyun bilgisayarı mı olur demiştim. Baya kaslı bir şey bekliyordum. Daha önceki MSI öyleydi çünkü. Elbette oyun için geliştirilen bilgisayarda fiziksel özellikler tasarım haricinde çok fazla ön planda tutulmaz ama yine bir bakın. Benimkinin fiziksel özellikleri;

Abra A5 V15.2

Boyutlar359.8 (W) x 244.3 (D) x 29.05 (H) mm (with rubber foot)Ağırlık2.1Kg (46.74WH Pil Dahil)Adaptör120W - 19.5V / 6.15ABataryaGömülü 3 Hücreli Li-Polymer Pil (46.74WH)
Bunun yanında yine fikir vermek için söylüyorum, kilo önemliyse en hafif laptoplar 1,5 kg civarında. Bunda da en önemli etkenlerden birisi ekranın boyutu. Daha doğrusu hafifletmek için küçültmek gerekiyor. Bu durum ekranın küçülmesiyle sonuçlanıyor. Peki küçük ekranlı bir cihazda ne kadar çizim yapılır?
4-5 yıl oldu sanırım tam hatırlamıyorum. Benim sadece pc herhalde bi 4-5 kg geliyordur Şarj aletini saymıyorum Ağır olduğunu hatırladığım o yüzden monster tereddütte bırakıyor. Misal Asus için şarj aleti yapmışlar çok hafif ne kadar iyi bilemem bendeki ile kıyaslayınca sağlam bir ağırlık farkı var. Diğer birşey ise monster kasası kötü şuan nasıl bilmiyorum.