bybrown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş da özel mesaj ile aynı şeyi yazdı ancak bu çok net bir şekilde legal değil. Facebook Destek Merkezi'ndeki gerekli makaleleri okursanız bu ödeme eşiklerinin bir hediye değil yalnızca işlemi hızlandırmak için bir yöntem olduğunu, şirketin bu ödeme eşiğine ulaşıldığında gelen faturayı ödemenizi beklediğini ve normal şartlarda otomatik olarak bu ücreti zaten sizden tahsil ettiğini görebilirsiniz. Muhtemelen arkadaşlar çalıntı, ön ödemeli, sanal kart vs. olacak şekilde geçersiz kartlarla bu otomatik tahsil işlemini atlatıyorlar ve size çalıntı bakiye sağlamış oluyorlar.
hocam kendi sanal kartınızla da bu işlemi yapabiliyorsunuz yani direk çalıntı kartla falan olduğu yok
BEN bunu yapın demiyorum yada savunmuyorum demek istediğim kişinin kendi insiyatifine kalmış birşey öderseniz reklamınız devam eder ödemezseniz reklam durur 150 TL size kar kalır. demek istediğim çalıntı karta gerek yok kendi kartınızla da olur sanal kartınızı sildiğinizde facebook sizden faturayı çekemez.
TEKRAR SÖYLÜYORUM. BEN BUNU SAVUNMAK İÇİN SÖYLEMİYORUM SADECE SİSTEMİN MANTIĞINI SİZE ANLATMAK İSTEDİM