Bir kısımdan haklısınız, Ancak 100 kelimesine 4-5 TL'de versek bir şey değişmeyecek. 1000 Kelimelik muhteşem bir makale yaz (Orta düzeyde aranma hacmi olan bir kelimede) ilk sayfayı bırak ikinci sayfaya zor çıkıyoruz

Çünkü sıralama genelde şöyle oluyor :
İlk sıralar spam yapan haber siteleri
Orta sıralar varsa youtube videoları
Alt sıralar içeriği biraz düzgün olan ancak beş para etmez yaşlı ve otoriter siteler
ikinci sayfa ilk sıralar varsa keyword domainler
ikinci sayfa orta sıralar sitenizin bir değeri varsa (en azından 1-2 yaşındaysa) burada 1000 kelimelik muhteşem makale ile yer alabilirsin
.
SEO'cu diye tabir ettiğimiz SEO Hizmeti veren arkadaşları anlıyorum, Her şeyi doğru ve nizami bir şekilde yapmak istiyor. Ancak bu kurala uymayan siteler hep bir adım önde.
Google acaba böyle haylaz (yaramaz) siteleri dahamı çok seviyor ne anlamadım
Seo uyumlu içerik ürete ürete, teknik makaleler yaza yaza bizde seo uzmanı olduk neredeyse. Ama bu hayatın her yerinde böyle be üstadım. İlk okulda tüm kızlar haylazlarla takılır bir ihtiyaçları olduğunda evlenmek istediklerinde temiz işini gücünü iyi yapanları isterler. Google hala daha çocuk haylazları seviyor. Ama o da anlayacak onların ne kadar tehlikeli insanlar olabileceğini

umarım o dönemlerde bizler sektör de erimiş olmayız peh duygulandım..
İşimizde iyi olduğumuz nereden belli biliyor musun? Bak burada yazarken bile paragrafları bölmeye, maddeleme yapmaya, imla kurallarına uymaya çalışıyoruz. Cidden yaptığımız şu sohbetin yazıları bile kendini okutturuyor. Kaliteli yazarları seviyorum kendi adıma sektör adına sana teşekkür ediyorum bu kadar kaliteli bir insan olduğun için.