eslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet haklısın, ben de yazarım en az 4-5 yıldır yazmıyorum, cepte hazır makalelerim var ama bu çöplere kıyasla hepsi birer roman değerinde, o nedenle belirttiğin gibi 4-5'ten aşağı vermem satacak olursam.
Bende geçtiğimiz sene bırakmıştım 1 sene ara verdim. Son iki üç aydır yazmaya başladım ama değişik bir iş. 1.5 TL'den yazınca inanılmaz iş geliyor. Fakat hiç zamanın kalmıyor. Kazanır mısın aylık en kötü 2k 2,5k kazanabilirsin ama giden bizden gidiyor ben yazdığım kadar bir de kitap okuyorum. Son olarak bazen bazı arkadaşlarıma iş veriyorum istedikleri için inanın yazdıkları yazıları müşteriye gösteremem. Diyorum ki kendime "Abi benim onlardan farkım var ben profesyonel, kaliteli bir hitabet ile yazabiliyorum neden bana 100 kelimesi 1,5 TL?" ama müşteri bunu anlamıyor. Cidden bu da insanı kırıyor. Geçtiğimiz günlerce bir arkadaş iş ilanı açtı, "Seo uyumlu meo uyumlu yazıyoruz diye gelmeyin. Şu kadar yazılacak dip fiyat veren yazacak" diye konu açmış. Artık yazarlara saygı da kalmayacak sanırsam ilerleyen dönemlerde.