İnsanın yüreği sızlıyor..
Son zamanlarda gelen bu tarz intihar haberlerine hemen "Psikolojik sorunları vardı, şu sorunu vardı bu sıkıntısı vardı" diyen, hükümete toz kondurmamak için bu kadar alçalan bu ahlaksız kesim yok mu..
Dilerim bir gün bu tayfanın hepsi bu duruma düşerler, çoluğuna çocuğuna ekmek alamaz hale gelirler..
Hadi hükümet yetkilisi bunu der, burası Ortadoğu anlarım da..
Ulan sen vatandaşsın, yarın sen de bu duruma gelebilirsin.
Hiç mi utanman yok arkadaş.
Hiç mi bi durup da düşünmezsin, "Ulan ben ne yapıyorum, 2 ayda bir kendilerine saraylar yaptıranları canım pahasına savunuyorum" demezsin.
Halkını açlığa mahkum edip sefa süren yöneticiler ve bunları ölümüne savunan bu ahlaksız kesim..
Ahirette iki elimiz yakanızda olacak.
Bize ait tüm belediyelerde yoksul ailelere maaş bağlayacağız en az 1000 lira diye palavra atan partiye toz kondurmayın siz.
Yerel yönetimler bu işin lokomotifidir.
Geçen gün de siyanürle kendini zehirleyenler yüzünden birilerini suçlamaya çalışanlar bugün sus pus.
Bir insan ölmüş bir şekilde kendini yakmış konunun ne olduğunu bilmeden saldırmak ne kadar onursuzca bir davranış.
Çocuklar ne olacak, nasıl bir çözüm buluruz derdinde değilsiniz. Duyar kasmayı bırakın artık, vicdanlara saldırmayı da bırakın. Düşün artık bu insanların yakasından.