Merhabalar, dün gece bir heves ile aldığım İnstafly'ı kullanmakta zorluk çekiyorum.
Satın almadan yaptığım araştırmalar sonucu aşağıda ki bilgilere ulaştım.
Spam ve Engel olaylarını bildiğim için, araştırmalarım sonucu Günlük 1000 takip yapılabiliyormuş ama bir arkadaş 500 kullanıyormuş o yüzden 500 olarak kendimi limitlendirdim.
Bir çok sitede okuduğuma göre saatlik 300 beğeni yapılabiliyormuş.
Bir arkadaşın son günlerde açtığı konuya istinaden günden güne değişken bir yöntem kullanıyormuş, 175 - 225 - 300 - 350 - 450 gibi..
İlk olarak Almanya Lokasyonlu sunucumuzda sıfırdan bir hesap üzerinde yaptım hali ile lokasyon farkından ve hesabın yeniliğinden hesap kitlendi sanırım.
Araştırdım, Türkiye Lokasyon bir sanal sunucu gerekliymiş tamam dedim, gittim 6 aylık Türkiye lokasyon bir sunucu kiraladım.
Şimdi Türkiye lokasyon kullandığım sunucuda kendi hesabımı açtım (1500 takipçili) bu sefer takip edilecek kişi sayısını 225 ayarladım.
10 ila 175 saniye arası işlem süresini belirtiyorum.
25 işlemde 900sn bekletiyorum
Takip edilen her kullanıcının son 3 fotografını beğen
Erkek kişileri takip etme
Profilinde 20'den az takip edilen varsa takip etme
Anasayfa Hikaye izleme açık
Bir kaç işlem sonra Spam riski algılandı uyarısı aldım.
Sonra Logout oldum giriş yaptım bişey banlandı uyarısı verdi.
İp değiştirmem gerektiğini söylediler.
Nerde hata yaptım anlamadım, sunucu firmasına durumu belirttim adamla kan davasına kadar gitti muhabbet nerdeyse. Proxy satın al diyor, proxy almamak için ben sanal sunucu kiraladım zaten.
Bu işin ehli birisi benim ile Skype'den veya Whatsapp'dan görüşebilir mi; gerçekten ne yazılımı anladım nede İnstagramın Algoritmasını.
Konuyu okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.