Gidiyosub istedigin telefonu soyluyorsun basrunu kimliginle aliyolar 3-4 gun sonra olumlu olumsuz donus yapıyolar engec
Hayatının yanlışını yapar. 1 gün ödeme geçtiğinde %8 faiz koyuluyordu bundan 4 yıl önce. Şuan nasıl bilmiyorum. Piyasaya göre daha pahalıya alır. Birde senetle alıp nakite çevirenler vsr. Allah düşürmesin.
Düzenli bir geliri yoksa hiç bulaşmasın ikinci el alsın daha iyi. Ben mesela kendim Xiaomi Note 6 pro kullanıyorum. Malum yollarla ilk çıktığında 1300 tl ye almıştım. 1,5 sene oldu hala taş gibi. Geçende eşimin telefonu bozuldu. Evkura gittim Note 8 aldım. Yanılmıyorsam 1799 TL tuttu. Nakitte param olsaydı aynı telefonu 1100 TL ye alabilirdim. Gerçi garantisi olmuyor ama şimdiye kadar hiçbir telefonumda garantilik durum olmamıştı.
Demem o ki Evkur gibi yerler normal fiyatının 3de1 i kadar ek ücret koyuyorlar. Pek tavsiye etmem yinede alacaksa ucuz yollu bir şey alsın.
Yorumlariniz için çok teşekkür ederim. Peki böyle bir alışveriş için alternatif bir yer biliyor musunuz?