Dostum daha önce 2 kere reklam hesabı erişimi kısıtlanan hesabı itiraz ederek açtırdım. 1 kere de kendi kendine hesabin reklam erişimi açıldı. Bariz ilke ihlali söz konusuysa tabii ki açmaları zor. Fakat çoğu zaman bir ihlal olmadığı halde reklamda profilde botlara takılabiliyor.
Bu arada sen reklamı sildiginde, reklamın hesapta kaldığını, FB çalışanı değil silenin bile görebildiğini.. sil deyinde gerçekten silindiğini düşünmediğini umuyorum.
Herşeyi geçtim, itiraz etmekten başka yapabilecek başka bir şey yok ki.. kısıtlama kalkmadan reklamı açmayı bırak silemezsin bile. 😄
Silince silinenlerde gözüküyor ancak set, kreatif gibi içeriği göremiyorsun o yüzden silsin diyorum. Olağanüstü bir şey olmadığı sürece detaya inmezler, bakmazlar bile. Yani manuel inceleme yapan bile kampanya silindikten sonra kreatifi, seti göremez ( başka departmandan üst düzey teknik yardım almadığı sürece )
Sürekli legal çalıştığım için daha önce kısıtlanan hesabım olmadı ancak dediğin gibi bazen saçma sapan nedenlerle alakasız şeyler algoritmadan geçmiyor, itiraz ediyoruz manuel incelemede geçiyor.