Reklam erişimi kısıtlanan bir profil havadan sebeple bu duruma düşmez. Arkadaş reklam açamıyor, onaydan geçiremiyor. Siz kolay kolay onaydan geçmeyen bir sektör için itirazda bulunun tavsiyesi veriyorsunuz. Hadi diyelim ki itiraz etti ve ben de Facebook çalışanı olarak manuel inceleme yaptım. İnceleyip, reklam ilkelerine aykırı bir reklam açmak için ısrarcı olan birine ne yapacağım ? Sizin dediğiniz gibi aa pardon ya deyip onaylayacak mıyım ?
Nedeni belirterek hesabı banlarım. Onlar da böyle yapıyor.
Arkadaşın yazdıklarını ve benim yazdıklarımı tekrar okuyun isterseniz.
Önceki reklamları silip itiraz etsin sonra bu yazdıklarıma göre hareket ederse sorun yaşamaz büyük ihtimalle.
Dostum daha önce 2 kere reklam hesabı erişimi kısıtlanan hesabı itiraz ederek açtırdım. 1 kere de kendi kendine hesabin reklam erişimi açıldı. Bariz ilke ihlali söz konusuysa tabii ki açmaları zor. Fakat çoğu zaman bir ihlal olmadığı halde reklamda profilde botlara takılabiliyor.
Bu arada sen reklamı sildiginde, reklamın hesapta kaldığını, FB çalışanı değil silenin bile görebildiğini.. sil deyinde gerçekten silindiğini düşünmediğini umuyorum.
Herşeyi geçtim, itiraz etmekten başka yapabilecek başka bir şey yok ki.. kısıtlama kalkmadan reklamı açmayı bırak silemezsin bile. 😄