Konuma yorum yaparak kirletmesseniz sevinirim. Bu Konu geç kilitlendi ustlemenizi gerektirecek bir şey yok kendim sorguladım 1300 küsur backlink domain aldiktan sonra aktif hale geldiği için düşer. Backlinkler site içi alınmıştı domain guncellenince gozukmedi. İlk konu zaten geçerli değildi. Sonra ki 2 konu geç kilitlenme den dolayı yenisi açıldı sonradan millet konuyu yazarak kirletti ve oradan devam edemedik. Ben size bunu ilettim backlink 8 adet gözüktüğünü siz de müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılayacak bir düzeyde domain olduğunu belirttiniz. Üstüne her konuma 11₺ teklif verdiniz çünkü bu domain sizin için yeterli idi. Sonradan fikrimce 60₺ çok fazla teklif verdiğinizi düşünerek backlink sayısından dolayı geri çekiyorum dediniz.
Değerli moderatörlerim attığım yorumlara bakarak durumu zaten anlayabilirler, 60 TL gibi bir ücret kimseyi zengin de etmez fakir de etmez, ben teklifi verdikten sonra en son açtığınız konuda fark ettim backlinkolayını ve siz bana backlinkten bahsederken bazı sitelerde öyle gözüküyor dediniz bir sorun olduğunu belirtmediniz, yanlış bir süreç işliyorsunuz bence konuyu tamamen kilitleyip satışını yapmayın ya da doğru bilgiler girerek hatanızı düzeltin ve insanları yanıltmayın. Ayrıca konu kirlenmesin diye ben PM atmıştım size ancak siz buradan tekrar etiketlediğiniz için cevap vermek durumunda kaldım. iyi forumlar